Zuivere gelatinepoeder van excellente kwaliteit.
Natuurlijk geleermiddel, volledig gemaakt van runderhuiden.
Voldoet aan de Halal normen.
Deze gelatine heeft een Bloom van 200.

Gelatine poeder is geschikt voor het binden en verstevigen van o.a. crème, mousse, bavaroise, pudding en vruchtengelei. Per liter product is 20 gram gelatine poeder nodig om een goede versteviging te verkrijgen en 40 gram voor een vrijstaande pudding.

Bereiding: Voeg de benodigde hoeveelheid gelatine poeder toe aan de vloeistof. Verwarm dit al roerende tot 40°C zodat de gelatine oplost. Let op: niet laten koken! Mengsel in de koeling laten afkoelen en opstijven.

Gelatine kan niet gebruikt worden in combinatie met de volgende verse vruchten: ananas, kiwi, papaja, mango en gember.

Ingrediënten: rundergelatine uit runderhuiden (200 Bloom) (E441).

Allergenen: glutenvrij.

Inhoud 60 gram.
Prijsinformatie:
Prijs per 60 gram:
€ 3,50
Aantal: Bestellen

Voorraad

2